

## The GymSTART Challenge - Limerick 2019 TIMETABLE

	SESSION 1: 8.30-11.30pm	
8.30am	Doors Open for Session 1	
	Registration opens for gymnasts, coaches & Chaperones	
<b>8.30-9.15am</b> (45mins)	Orientation and general warm-up for Session 1	_
9.00am	Coaches & Assessors Meeting	
<b>9.15-9.25am</b> (10 mins)	Prepare for March-on - <i>all gymnasts in Session 1</i>	
<b>9.25-9.45am</b> (20 mins)	General March-on & group warm-up - <i>all gymnasts in Session 1</i>	
<b>9.45-10.10am</b> (25 min)	Rotation 1:	
	- 3-minute warm-up on event floor strips	
	- Routine performances	
	- March off	
10.10-10.35am	Rotation 2	
10.35-11.00am	Rotation 3	
11.00-11.20am	March-on & Awarding Ceremony	
11.30am	Session 1 concludes	
11.30-12.00pm (30 mins)	Gymnast collection & club departure	
SESSION 2: 12.00-3.00pm		
12.00pm	Doors Open for Session 2	
	Registration opens for gymnasts, coaches & chaperones	
<b>12.00-12.45</b> (45mins)	Orientation and general warm-up for Session 2	
12.30pm	Coaches & Assessors Meeting	
<b>12.45-12.55</b> (10mins)	Prepare for March-on - <i>all gymnasts in Session 2</i>	
<b>12.55-1.15pm</b> (20 mins)	General March-on & group warm-up - all gymnasts in Session 2	
<b>1.15-1.40pm</b> (25 mins)	Rotation 1:	
	- 3-minute warm-up on event floor strips	
	- Routine performances	
	- March off	
1.40-2.05pm	Rotation 2	
2.05-2.30pm	Rotation 3	
<b>2.30- 2.50pm</b> (20 mins)	March-on & Awarding Ceremony	
3.00pm	Session 2 concludes	
3.00-3.30pm	Gymnast collection and club departure	
	SESSION 3: 3.30-6.30pm	
3.30pm	Doors Open for Session 3	
	Registration opens for gymnasts, coaches & chaperones	
<b>3.30-4.15pm</b> (45mins)	Orientation and general warm-up for Session 3	
4.00pm	Coaches & Assessors Meeting	
<b>4.15-4.25pm</b> (10mins)	Prepare for March-on - all gymnasts in Session 3	
4.25-4.45pm	General March-on & group warm-up - all gymnasts in Session 3	
<b>4.45-5.10pm</b> (25 mins)	Rotation 1:	
· ·	- 3-minute warm-up on event floor strips	
	- Routine performances	
	- March off	
5.10-5.35pm	Rotation 2	
5.35-6.00pm	Rotation 3	
6.00-6.20pm	Awarding Ceremony	
6.30pm	Session 3 concludes	
6.30pm	Gymnast collection and club departure	

